Kujalan suvun serkkujen kesäjuhlat 4.8.2018 mummolan pihapiirissä

Hei kaikki!

Heräsi tässä jokin aika sitten idea, että voitaisiin kerääntyä serkkupoppoolla joku kaunis kespäivä yhteen Lappajärvelle mummulan pihapiiriin viettämään aikaa yhdessä. Kävimme sitten tuumasta toimeen, ja valitsimme kalenterista lauantain 4.8. Ohjelma voisi mukailla joskus aiemmin järjestettyjä sukujuhlia, eli mukavaa yhdessäoloa, syömistä, saunomista & paljuilua (coming soon!) ja löyhästi organisoitua ohjelmaa. Luvassa olisi siis hyväntuulinen, melko vapaamuotoinen tilaisuus.

Suunnitelmana on hankkia ruokahuolto Daniel's Grill Barista, joka on siis paikan päälle saapuva perävaunukeittiö. Tällöin ruokailu kustantaisi arviolta 20-30e/henkilö päivän ajalta, riippuen menun sisällöstä (ei vielä lukkoon lyöty) ja ruokailijoiden määrästä.

Ehdottaisimme, että perheen pienimmät jäisivät ensisijaisesti hoitoon toisaalle, jotta päivä ei menisi täysin lasten kaitsemiseen. Jos tämä ei sovi omiin kuvioihin, voi lapset toki ottaa halutessaan mukaankin. Lapsia ei katsota mitenkään kieroon, tarkoituksena vain rohkaista vanhempien omaan rentoutumiseen. :)

Mummulassa olisi varmaankin jokunen yöpaikka ulkopaikkakuntalaisille, mutta näistä voidaan tarkemmin sopia lähempänä tapahtumaa, kun osallistujat ovat tarkemmin selvillä. Tietenkin pihassa voi myös vaikka telttailla. Kaupallisia vaihtoehtoja löytyy lähistöltä ainakin:

Tähti ja Koivu (Tarvolassa)
Kivitippu

Merkitkää tälle lomakkeelle nimi ja ko. porukan osallistujien määrä, mikäli haluatte kemuihin mukaan.

Tuomas perustaa tilaisuuteen liittyvän WhatsApp-ryhmän, jossa voidaan turista käytännön järjestelyistä ja fiilistellä kekkereitä etukäteen. Lähettäkää Tuomakselle (041-436 4484) WhatsAppilla puhelinnumeronne, jos haluatte mukaan em. ryhmään.